Groot Hof ter Zand – Nederland – Zeeland -24 personen

2.830,00

Groepsaccommodatie 20 tot 24 personen Zeeuws-Vlaanderen.
Deze grote groepsaccommodatie Zeeuws-Vlaanderen 20 tot 24 personen met 10 slaapkamers en 5 badkamers staat bekend als “Groot Hof Ter Zand“. Je kunt deze accommodatie grote groep Zuidzande niet reserveren als jongeren of jongvolwassenen groep onder 25 jaar. Faciliteiten: oven, speeltoestellen, terras, trampoline, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi
Groot Hof ter Zand – Nederland – Zeeland 20-24 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groepsaccommodatie 20 tot 24 personen Zeeuws-Vlaanderen.
Deze grote groepsaccommodatie Zeeuws-Vlaanderen met 10 slaapkamers en 5 badkamers staat bekend als “Groot Hof Ter Zand“. Je kunt deze accommodatie grote groep Zuidzande niet reserveren als jongeren of jongvolwassenen groep onder 25 jaar.
Faciliteiten: oven, speeltoestellen, terras, trampoline, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi

Deze grote groepsaccommodatie met 10 slaapkamers in Zeeuws-Vlaanderen, ligt aan de rand van het dorpje Zuidzande. Het bestaat uit een gerenoveerd hoofdgebouw en een bijgebouw met 4 slaapkamers, kinderkamer en 2 badkamers. De historie van het huis en de moderne, luxe inrichting maken het huis zeer sfeervol. Op de begane grond is een grote slaapkamer annex badkamer. Boven bevinden zich 5 slaapkamers en 3 badkamers. In totaal kunnen er 24 gasten verblijven: gezinnen, vrienden en families zijn allemaal van harte welkom!

Vanaf het vakantiehuis ben je slechts 5 km van Cadzand verwijderd. Op 15 km ligt het bruisende Knokke. Je kunt mooie fiets- en wandeltochten maken in de omgeving. Leuk voor de kinderen is de Toversluis in Sluis.

Er is een groot terras aanwezig met diverse speelattributen voor de kinderen.

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , ,

Aantal badkamers

, , , ,

Faciliteiten

, , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,